diumenge, 18 de maig del 2014

Ghost Stories - Coldplay

Ghost Stories és el nou àlbum de Coldplay que sortirà a la venta demà, el 19 de maig. Tot i no haver sortit encara, ja es poden escoltar i descarregar tres de les noves cançons del grup britànic.

No només us en parlo perquè és un dels meus grups preferits i m'encanten la gran majoria de les seves cançons sinò també perquè l'àlbum no ha estat ben rebut per la crítica. El qualifiquen d' "avorrit", "simple" i que han intentat "autoemular" un dels seus àlbums anteriors, Parachutes, el qual va tenir molt d'èxit.

Qui digui que Coldplay és avorrit és que no escolta amb deteniment. No té cançons "marxoses", tot s'ha de dir, són més aviat tranquil·les, de les que fan que deixis de pensar i et relaxis, de les que són per escapar-se per uns instants de la rutina, de les que moltes vegades un necessita per sentir-se alleujat i respirar. Si no necessites res de tot això, entenc que trobis que és un grup avorrit. Jo també els trobava pesats, però quan comences a madurar i a trobar-te amb els problemes dels quals parlen les seves cançons o tens tanta feina que no veus el moment en el que acabaràs, la seva música t'ajuda i molt.

Dit tot això, us deixo les cançons que es poden escoltar ja (des de fa uns dies) i unes de les meves preferides d'àlbums anteriors.

MAGIC


A SKY FULL OF STARS (FT. AVICII)


MIDNIGHT

-----------------------------------------------------------------------------
UP IN FLAMES de l'àlbum Mylo Xyloto


FIX YOU de l'àlbum X&Y


YELLOW de l'àlbum Parachutes




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada